POPUP REKLAM YERİ ormanlık ve yakınında hıc bır yerlesım yerı olmaya kucuk harabe yerınde oymalar resim ekleme yeri

Gönderen Konu: ormanlık ve yakınında hıc bır yerlesım yerı olmaya kucuk harabe yerınde oymalar  (Okunma sayısı 231 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı muzisyenmersin

• Acemi Üye
  • **
  • Rep 3

Çevrimiçi bakirci_34

• Bilgili Üye
  • *
  • Rep 456
  • babam neyse bende oyum
işaret diyebileceğim bir amare göremedim
kayadaki şekiller ve katmanlar doğal ama yer genel
olarak doğal değil ören yeri burada yapı varmış tarihsel olarak araştırılırsa bulunur
kilisemi ayazmamı karakol amaçlımı eşkiya konaklama yerimi 4 ve 5 şinci resimlerde sanki yığmalar gördüm gibi (mezar) oralara dikkatli bak ve araştır

• Acemi Üye
  • **
  • Rep 3
bakırcı dostum ılgın ıcın cok tsk ederım yuksek noktada bır tarafı vadi hıc oren falan yok yakınında  işaretler yanı oymalar dogal degıl ben yakından ınceledım ama resımleri telefonla cekınce net cıkmadı onun ıcın oyle gorunuyorlar

arkadaslar resımlerı asagıya yukledım ordan da  ındırıp bakabılırsınız

http://www.upload.gen.tr/d.php/www/8mn0lhhf/oyma.rar.html

Çevrimiçi bakirci_34

• Bilgili Üye
  • *
  • Rep 456
  • babam neyse bende oyum
resimleri açamadım ama burada işin çoğu sana düşüyor oraya oturup sakin kafayla bir düşün malın olsa nereye saklarsın yada mezar yapman gerekse nereye yaparsın örneğin yağmur yağınca en az etkilenecek yer neresi selamlar..

Çevrimdışı _CONAN_

• Bilgili Üye
  • *
  • Rep 726
Knalın bittiği yerin dışına çıkmaz kesinlikle hedef o taşın altı..

• Acemi Üye
  • **
  • Rep 3
tsk ederım dostum kanalın bıttıgı yer 3 dıye numara verdıgım yer  en alttakı resımın oldugu yer sımdı hava kotu yagmurlar kesılsın tekrar kontrol edecem

• Acemi Üye
  • **
  • Rep 3

kısmet dostum evet mersınlıyım bu resımde kanalın bıttıgı yerı ısaretledım tekrar gıdıp karsıdanda  dedıgın taraftanda resımler cekecem  benım gozlemıme gore kapak toprak altında cunku o tarafta dahıl her yer kaya gorunurde gozume bır sey carpmadı yer sarp ve uzak onun  ıcın haftaya cekerım fotoları

Çevrimiçi bakirci_34

• Bilgili Üye
  • *
  • Rep 456
  • babam neyse bende oyum
2 hafta geçti yoksun kardeş sendemi kar mağduru oldun  :))

Çevrimiçi against_29

• Yeni Üye
  • *
  • Rep 0
işaretin doğal olmadığı kesin bana kalırsa  taşın altına doğru inmen gerekiyor  ustaların yorumlarına da dikkat

• Acemi Üye
  • **
  • Rep 3
aynen kar magduru olduk:)

Page Rank Check
website counter