POPUP REKLAM YERİ
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kardeş bunlar aynalı sazan dünyada en ağır 108 kg türkiyede ise 26 kg si çıkarıldı avlaması zevkli ama tadı ala kadar değil
vay vay vay abilerime bakın ne güzel ortam.
Alıntı yapılan: tturgayxx - 26 Ekim 2009, 22:50:33kardeş bunlar aynalı sazan dünyada en ağır 108 kg türkiyede ise 26 kg si çıkarıldı avlaması zevkli ama tadı ala kadar değilustam konuya yeni vakıf oldum gözden kaçırmışım şimdi tadı iyi değil diyorsun bende öyle biliyordum ama öyle değilmiş bunları güzelce temizleyip yıkayın tuzlayın buzdolabında 3 gün bekletin sonrada tere yağında kızartın benide davet edin sizin ellerinizi bağlasınlar benimde ayaklarımı saygılar..
Alıntı yapılan: bakirci_34 - 06 Şubat 2012, 18:09:10Alıntı yapılan: tturgayxx - 26 Ekim 2009, 22:50:33kardeş bunlar aynalı sazan dünyada en ağır 108 kg türkiyede ise 26 kg si çıkarıldı avlaması zevkli ama tadı ala kadar değilustam konuya yeni vakıf oldum gözden kaçırmışım şimdi tadı iyi değil diyorsun bende öyle biliyordum ama öyle değilmiş bunları güzelce temizleyip yıkayın tuzlayın buzdolabında 3 gün bekletin sonrada tere yağında kızartın benide davet edin sizin ellerinizi bağlasınlar benimde ayaklarımı saygılar..bakırcı ustam alabalığın yanında bunu yemek tabiki lezeetli olmaz bide bu balık lığda yaşıyor içini açtınmı çamur akıyor dolaba giren balıkta tat vermiyor ne diyeyim artık yaza alabalık resimleri şöleni apacam size
görecez bakırcı usta bi kar kalksın büyümüştür canlarım
bu sene buz kırılacak gibi değil gel gör bi ne gış var burda